top of page

Colors

Car

Cleaning

Wij helpen u bij lakbeschadiging.

Wanneer u een kleine beschadiging aan uw auto heeft, dan wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen. Door te kiezen voor spotrepair kiest u om alleen de beschadigde plek te herstellen. U kunt hierbij denken aan krassen van autosleutels, hagelschade en kleine schades die u hebt opgelopen in parkeergarages of door vandalisme. Schadeherstelbedrijven kiezen al snel om een hele bumper of portier opnieuw te spuiten, maar tegenwoordig maken we gebruik van spotrepair. Het herstellen van uw schade door Spotrepair is vaak binnen één dag gerealiseerd en is vele malen goedkoper dan traditioneel schadeherstel. 

Wij gaan eerst bekijken of de schade te herstellen is door spotrepair.

Wanneer dit het geval is gaan we gericht te werk op het gedeelte waar de schade zich bevindt. Wij behouden zoveel mogelijk de originele lak. We gaan de beschadigingen repareren, schuren, spuiten en poetsen zodat de schade niet meer zichtbaar is.

 

Bel gerust met ons voor het maken van een afspraak of kom langs. Wij kunnen dan samen met u bekijken of de schade op te lossen is doormiddel van spotrepair en nemen we de mogelijkheden en kosten met u door. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! 

 

 

Wilt u weten wat de kosten zijn van spotrepair?
Neem contact met ons op en wij maken een passende offerte.

 

Goedkoper dan traditioneel schadeherstel / behoud van orginele lak / duurzaam.

Wij bieden spotrepair ook voor dealers en garagehouders 

Informeer naar de mogelijkheden. 

bottom of page